Ve yılın transferi Anderson Talisca! Süper Lig'de büyük sürpriz

Anderson Talisca için Suudi Arabistan'da yolun sonu gözüktü. Al Nassr'dan ayrılmak isteyen ve kendisine takım arayan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için Süper Lig devi kolları sıvadı. İşte detaylar...

Al Nassr'da Anderson Talisca için sürpriz bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibinden ayrılacağı iddia edilen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca için Süper Lig devi harekete geçti.

ANDERSON TALISCA, ARABİSTAN'DAN AYRILIYOR

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo ile gerginlik yaşayan Anderson Talisca'nın ayrılığı kafasına koydu. Takımla arasındaki bağlar kopma noktasına gelen Brezilyalı yıldız, menajerine kendisine takım bulması yönünde talimat verdi.

SÜPER LİG DEVİ HAREKETE GEÇTİ

Arap ekibinden ayrılığı gündeme gelen Anderson Talisca için Süper Lig devi Beşiktaş harekete geçti. Fanatik'in haberine göre; Siyah-beyazlılar eski futbolcuları Talisca'yı transfer etmek için şartları zorlayacak. Futbol sorumlusu Emre Kocadağ ile bir araya gelen başkan Ahmet Nur Çebi, "Bu işe bir son verelim. Şartlarımıza uygun ise alalım." talimatını verdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2270 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 21 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.