Ve Taylan Antalyalı transferi hayırlı olsun! Yeni adresi resmen belli oldu

Milli futbolcu Taylan Antalyalı sezonu MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak geçirmişti. Bonservisi Galatasaray'da bulunan yıldız oyuncu ile ilgili sarı kırmızılı kulüp kararını verdi. Galatasaray'dan ayrılacak Taylan Antalyalı, Ankara ekibiyle anlaştı. İşte detaylar...

Galatasaray'da sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı için sürpriz bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon kadro planlanmasında düşünülmeyen 28 yaşındaki genç yıldız Taylan Antalyalı'ya bu sezon kiralık olarak formasını giydiği MKE Ankaragücü talip oldu.

TAYLAN ANTALYALI KARARINI VERDİ

2019 yılında BB Erzurumspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve burada beklenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan 28 yaşındaki oyuncu Taylan Antalyalı sezon başında MKE Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderildi. Fanatik'in haberine göre; Ankara temsilcisinde oynadığı sezonda başarılı bir performans sergileyen ve teknik ekibin takdirini kazanan başarılı oyuncu Taylan Antalyalı'yı MKE Ankaragücü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezonu MKE Ankaragücü'nde tamamlayan genç yıldız Taylan Antalyalı MKE Ankaragücü'nde oynamaya sıcak bakıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Taylan Antalyalı bu sezon kiralık olarak forma giydiği MKE Ankaragücü'nde 33 resmi maçta 28 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 2252 dakika sahada kalan yetenekli futbolcu 3 gol, 5 asist ile skora katkı sağladı.