AHMET AYGÜN
Sergen Yalçın şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından 2023-2024 sezonunun ikinci yarısında Antalyaspor'da görev yapmıştı. Yaklaşık 1 yıldır takım çalıştırmayan 52 yaşındaki hoca sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sergen Yalçın bir kez daha eski kulübünün teknik direktörü olmaya çok yakın.
SERGEN YALÇIN SESLERİ
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ismi bir kez daha gündeme geldi. Bugün Fransız basınında yer alan haberlerde; Siyah beyazlıların teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırmayı planladığı aktarıldı.
Bu gelişmenin ardından gündeme yeniden Sergen Yalçın ismi geldi. Beşiktaş'ın, Norveçli hocayla yollarını ayırması durumunda Sergen Yalçın ile görüşmelere başlayabileceği öğrenildi.
Siyah beyazlılarda Ole Gunnar Solskjaer ile imzalar atılmadan önce de Sergen Yalçın ile görüşülmüştü. Deneyimli çalıştırıcı o dönem ağabeyinin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle teklifi kabul etmemişti.
TARAFTARLAR SERGEN YALÇIN'I İSTİYOR
Öte yandan sezona UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Shakhtar Donetsk' karşı şok bir mağlubiyetle başlayan Beşiktaş'ta taraftarların Ole Gunnar Solskajer'e karşı tepkisi büyüyor. Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada yönetime Sergen Yalçın çağrılarında bulunuyor.