Takımın yeni stoperi Merih Demiral! Ve bitti bu iş: Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Merih Demiral'ın adı Fenerbahçe ve Napoli'nin gündemine gelirken sıcak bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen milli stoper Merih Demiral'ın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz yaz Atalanta'dan 16.6 milyon euro bonservisle Al Ahli'ye transfer olan Merih Demiral, geri dönmeye hazırlanıyor. Adı Fenerbahçe ve Napoli ile de gündeme gelen milli stoper Merih Demiral için Serie A devi kolları sıvadı.

MERİH DEMİRAL DA MODAYA UYARAK ARABİSTAN'A GİTTİ

Suudi Arabistan ekipleri son zamanlarda Avrupa'dan yıldız isimleri kadrolarına katarak büyük ses getirdiler. Arabistan'a giden isimlerden biri de Merih Demiral oldu. Al Ahli, milli stoperi Atalanta'dan 16.6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

GERİ DÖNÜYOR

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Milan, daha önceden Atalanta ve Juventus formaları da giyen Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan ekibinin transferi devre arasında bitirmeyi hedeflediği ve temaslarına başladığı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Merih Demiral, bu sezon Al Ahli formasıyla şu ana kadar 8 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 5'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 509 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli stoper, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.