Takımın yeni stoperi Marcao! Süper Lig'de yılın transferini duyurdular...

Marcao, yeniden Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Büyük umutlarla gittiği Sevilla'da hayal kırıklığına neden olan Brezilyalı stoper Marcao, devre arasında Türkiye'ye geliyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Büyük beklentilerle transfer olduğu Sevilla'da hayal kırıklığına neden olan Marcao, ocakta ayrılmaya hazırlanıyor. Yeni adresi merak konusu olan Brezilyalı stoper Marcao, Süper Lig devine imza atmaya çok yakın.

MARCAO, SEVİLLA'DAN AYRILIYOR

2022'nin yazında Galatasaray'dan Sevilla'ya 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Marcao, tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Sakatlıklardan belini bir türlü doğrultamayan Brezilyalı stoper, fazla süre alamadı. Devre arasında Marcao ile yolların ayrılması bekleniyor.

SÜPER LİG'E GELİYOR

İspanya basınında yer alan habere göre; Sevilla'nın ocakta elinden çıkarmayı planladığı Marcao, Türkiye'ye dönmeye yakın. Eski takımı Galatasaray'ın rakibi olan Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan Brezilyalı stoperin transferinin ocakta resmiyet kazanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Marcao, Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ser ile buluştu. Ser, yaptığı açıklamada yeni yönetimin istemesi halinde Marcao için elinden geleni yapacağını belirtirken, "Kim seçilirse seçilsin eğer ihtiyaç varsa, Marcao'yu alıp hediye ederim." dedi.