Takımın yeni golcüsü Alexander Sörloth! Yılın transferi: Sonunda ''Geliyorum'' dedi...

Alexander Sörloth için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile gündeme gelen yıldız golcü Alexander Sörloth'un merakla beklenen yeni adresi sonunda belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Transferin gözdesi olan Alexander Sörloth'un merakla beklenen yeni adresi belli oldu. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Norveçli yıldız golcü Alexander Sörloth, La Liga devi ile anlaşmaya vardı.

ALEXANDER SORLOTH İÇİN SÜPER LİG İDDİASI VARDI

2023'ün yazında Leipzig'den 10 milyon euro bonservis bedeliyle Villarreal'e transfer olan Alexander Sörloth, geçtiğimiz sezona performansıyla damga vurdu. 23 golle gol krallığında sezonu 2. bitiren Norveçli golcünün adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile gündeme geldi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İspanya basınında yer alan habere göre; Atletico Madrid, Alexander Sörloth ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Başkent ekibi, 38 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı Norveçli golcü için kulübü Villarreal ile de görüşmelerde sona geldi. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Alexander Sörloth, geçtiğimiz sezon Villarreal formasıyla 41 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2954 dakika sahada kalan 28 yaşındaki Norveçli golcü, 26 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.