Takımın en pahalı 3. oyuncusu oldu! Ve Hakan Çalhanoğlu ''Tamam'' dedi

Hakan Çalhanoğlu için kulübü Inter, kararını verdi. İtalya Serie A'da Inter formasıyla yıldızlaşan milli futbolcu için önemli bir detay ortaya çıktı. İşte Hakan Çalhanoğlu cephesinde yaşanan o gelişme...

A Milli Takım'ımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, performansıyla İtalyan futboluna damga vurmaya devam ediyor. Milan macerası sonrası ezeli rakibi Inter'e flaş bir şekilde transfer olan milli futbolcu, burada gönülleri fethetmeyi başardı. Hakan Çalhanoğlu, bu performansıyla birlikte kulübün en değerli oyuncularından birisi oldu.

30 yaşındaki futbolcunun geleceğine ilişkin karar verildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU KARARI DUYURULDU

İtalyan basınından Inter'e yakın kaynaklar; kulübün Hakan Çalhanoğlu'na ilişkin planını duyurdu. Yaz aylarında özellikle Bayer Münih olmak üzere birçok kulüple anılan 30 yaşındaki orta sahayı, Inter cephesi ikna ederek takımda tutmuştu. Milli futbolcu aynı zamanda takımın en yüksek ücret alan 3. oyuncusu durumuna getirildi.

Inter'de 9 milyon euro maaşla ilk sırayı Lautaro Martinez alırken, onu 7 milyon euro ile Barella ve 6.5 milyon euro ile Hakan Çalhanoğlu takip ediyor. Teknik direktör Simone Inzaghi'nin vazgeçemediği oyunculardan olan Hakan için karar da verildi.

TRANSFER KAPISI KAPANDI

İtalyan kaynaklardan gelen bilgilere göre; Inter, uzun yıllar Hakan Çalhanoğlu ile yola devam etmek istiyor. Bu sebeple Inter'in Hakan Çalhanoğlu için gelecek teklifleri reddedeceği ve sözleşmesinin sona ereceği tarih olan 2027 yazına kadar oyuncuyu takımda tutacağı bildirildi.

Milli futbolcu da Inter'de mutlu ve bu sebeple astronomik bir teklif gelmedikçe kariyerini burada sürdürme planları yapıyor.

www.aksam.com.tr