Takım artık Nuri Şahin'e emanet! Süper Lig devi işi bitirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile teknik direktörlüğe adım atan Nuri Şahin'in sıradaki durağı belli oldu! Antalyaspor'un başında gösterdiği performansla Süper Lig devinin dikkatini çeken Nuri Şahin takımın yeni teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor! Kariyerine şampiyon olabilecek bir takımda devam etmek isteyen Nuri Şahin'in yeni adresi belli oldu.

EMRE BELÖZOĞLU SONRASI NURİ ŞAHİN

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi bitiyor! Bu sezon Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir isteneni veremedi ve eleştirilerin odağı oldu. Ajansspor'un haberine göre; Köklü bir değişime gitmeye hazırlanan turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu'ndan boşalacak koltuğu Nuri Şahin ile dolduracağı aktarıldı.

ANTALYASPOR PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Futbolu bıraktığı Antalyaspor'da teknik direktör olarak göreve başlayan Nuri Şahin, Akdeniz ekibi ile sürpriz bir başarıya imza attı. Yıldızını göreve başladığı ilk senede parlatan genç teknik adam büyük takımların bir numaralı hedefi haline geldi.

NURİ ŞAHİN'İN BU SEZONKİ KARNESİ

Antalyaspor bu sezon oynadığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 38 puan topladı ve 14. sırada yer aldı.