Batuhan Karadeniz, Sabri Sarıoğlu... Survivor 2023'te kimler var kimler!

Futbolseverler, Survivor 2023'te Batuhan Karadeniz, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan gibi isimleri görmek istiyor. Her sezon tanıdık futbolcuların yarıştığı programa 2023 yılında hangi isimlerin katılacağı merak konusu oldu. Futbolseverler özellikle Batuhan Karadeniz, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Tuncay Şanlı gibi isimleri Survivor 2023'te görmek istiyor. İşte detaylar...

Yeni sezonda Survivor 2023'te hangi futbolcuların yer alacağı şimdiden merak konusu oldu. Futbolseverler Batuhan Karadeniz, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Tuncay Şanlı gibi isimleri Survivor 2023'te görmek istiyor. Özellikle Batuhan Karadeniz ve Sabri Sarıoğlu için yoğun bir talep var.

SURVIVOR 2023 KADROSUNDA HANGİ FUTBOLCULAR OLACAK?

Kadrosunda bu sene yeni bir konsept yaparak fenomenler ve all starlar olarak ikiye ayıran Acun Ilıcalı kadrosunda efsane isimlere yer vermeyi düşünüyor. Taraftarlar özellikle Batuhan Karadeniz ve Sabri Sarıoğlu ismi üzerinde yoğunlaşmış durumda. İşte spor camiasından Survivor 2023'e katılması muhtemel isimler...

1- BATUHAN KARADENİZ:

Beşiktaş altyapısında yetişen Batuhan Karadeniz, kendisinden bekleneni kariyeri boyunca veremedi. Son olarak Vanspor forması giyen Batuhan Karadeniz şu anda boşta bulunuyor.

2- SABRİ SARIOĞLU:

Altyapı dahil toplam 18 yıl Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu da taraftarların Survivor'da görmek istediği isimlerden.

3- ARDA TURAN:

Galatasaray'da senelerce forma giyen Milli takımın efsane isimlerinden Arda Turan da futbolseverlerin Survivor'da görmek istediği isimler arasında.

4- DENİZ ATEŞ BİTNEL

Süper Lig'de yıllarca hakemlik yapan Deniz Ateş Bitnel de Survivor için talep ediliyor. Bitnel, olaylı Trabzonspor maçı sonrası hakemlik kariyerini noktaladı.

5- TUNCAY ŞANLI

Futbolseverler Fenerbahçe'nin iz bırakan futbolcularından Tuncay Şanlı'yı da Survivor'da görmek istiyor. Futbolculuk dönemindeki hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Tuncay Şanlı'nın Survivor için biçilmiş kaftan olduğu düşünülüyor.