Sürpriz Burak Kapacak kararı! Ezeli rakibe önerdiler

Fenerbahçe'de Burak Kapacak gelişmesi yaşanıyor. Jorge Jesus tarafından forma şansı verilmeyen Burak Kapacak'ın Beşiktaş'a önerildiği ve siyah-beyazlıların da bu kararı değerlendirmeye aldığı belirtildi. İşte detaylar...

aksam.com.tr Özel Haber

Geçtiğimiz sezon transferin son günlerine doğru Fenerbahçe'ye gelen Burak Kapacak forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Vitor Pereira'nın hiç şans tanımadığı İsmail Kartal'ın nadiren şans verdiği genç futbolcu, Jorge Jesus'tan da formayı kapamadı. Sarı-lacivertlilerin forma şansı bulamayan 22 yaşındaki futbolcusunu Beşiktaş'a tavsiye ettiği ifade edildi.

BURAK KAPACAK'I BEŞİKTAŞ'A GİDEBİLİR

Aksam.com.tr'nin edindiği bilgiye göre; Jorge Jesus'un çok fazla şans vermediği Burak Kapacak Beşiktaş'a önerildi. Kadro derinliğini artırmak isteyen ve sağ bek mevkiisine de rotasyon düşünen siyah-beyazlıların bu teklifi değerlendirmeye aldığı belirtildi.

VALERIEN ISMAEL SON KARARI VERECEK

Fransız ekibi Bourdeaux'nun da devrede olduğu 22 yaşındaki futbolcu, daha fazla forma giyebileceği bir ekipte forma giymek istiyor. Bursaspor'da kendini gösteren ve Fransız ekibi Bourdeaux'nun teklifini Fenerbahçe için reddeden Burak Kapacak için Beşiktaş'ta son kararı teknik direktör Valerien Ismael verecek.

Fransız teknik patronun onay vermesi durumunda Burak Kapacak'ın siyah-beyazlılarda kiralık olarak forma giyebileceği ifade ediliyor.

BURAK KAPACAK'IN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Fenerbahçe ile resmî maça çıkamayan Burak Kapacak, geçtiğimiz sezonda sadece 6 mücadele forma giyebilmiş ve skor katkısı sağlayamamıştı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Burak Kapacak'ın istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr Özel Haber