Süper Lig'e hoş geldin Giovani Lo Celso! Yıldız futbolcuyu resmen duyurdular

Giovani Lo Celso transferinde mutlu son! Uzun süredir Süper Lig devleriyle anılan Arjantinli oyuncunun yeni adresi netleşti. İşte Giovani Lo Celso transferinin tüm detayları...

Süper Lig'de sezon sonuna gelinirken yaz transfer dönemi öncesi hareketlilik de başladı. Kulüpler, yıldız futbolcular için kolları sıvadı. Gündemdeki isimlerin başında ise Tottenham'da forma giyen Giovani Lo Celso var. Bu sezon İngiliz ekibinde istediği kadar süre bulamayan 28 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrılma kararı aldı. Lo Celso'nun bu kararı sonrası Süper Lig devi resmen harekete geçti.

GIOVANI LO CELSO TRANSFERİNDE MUTLU SON!

Uzun süredir İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın sözleşmeli futbolcusu olan ve dönem dönem kiralık olarak çeşitli takımlarda top koşturan Lo Celso, bu yaz İngiltere'ye veda edecek. Sözleşmesinin son yılına giren Arjantinli futbolcu, kulüpte mutlu değil. Bu sebeple yaz transfer döneminde yeni takımına imza atmayı hedefliyor. Süper Lig devi Beşiktaş, bu gelişme sonrası Giovani Lo Celso transferinde gaza bastı. Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah beyazlı ekip, yıldız futbolcu cephesiyle temaslara başladı.

BEŞİKTAŞ İNATÇI! ZORLU RAKİPLER DE VAR...

İngiliz basınında da geniş yer bulan bu transfer hamlesinde Beşiktaş'ın bir hayli ısrarcı olduğu da vurgulandı. Öte yandan oyuncuya Real Betis ve Villarreal formalarını da giydiği İspanya La Liga'dan birçok talibin olduğu da belirtildi. Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu ikna ederek Lo Celso'yu renklerine bağlamayı hedefliyor. Önümüzdeki günlerde bu transfer resmiyet kazanabilir.

Bu sezon Tottenham'da 24 maçta toplam 597 dakika sahada kalan Lo Celso, 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

www.aksam.com.tr