Süper Lig'de yılın transferi Yusuf Yazıcı! Türkiye'ye geri dönüyor

Fransız ekibi Lille forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Bu sezon Lille forması ile istediği süreyi bulamayan Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Milli takımın başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Fransız ekibi Lille'de bu sezon istenen seviyeye çıkamayan milli oyuncuya Süper Lig devi talip oldu. Fransız basınında yer alan habere göre; Teknik direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor.

YUSUF YAZICI, BEŞİKTAŞ'A YAKIN

Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'yla Süper Lig devi Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği kaydedildi. Şenol Güneş'in siyah-beyazlı kulüpten ayrılığının ardından geçici olarak takımın başına geçen Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşı olan Yusuf Yazıcı'yı ciddi bir şekilde ikna etme çalışmalarına başladığı öğrenildi.

LILLE SICAK BAKIYOR

Fransız ekibi Lille, Yusuf Yazıcı'nın Beşiktaş'a transferine sıcak bakıyor. Lille yönetimi, Beşiktaş'ın Yusuf Yazıcı ile anlaşması halinde her türlü kolaylığı sağlayacağını siyah-beyazlı kulüp yönetimine iletti.

YUSUF YAZICI'NIN LILLE RAKAMLARI

Milli oyuncu, Lille formasıyla tüm kulvarlarda 104 maça çıkarken 19 kez fileleri havalandırdı. Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmalarda 11 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr