Süper Lig'de yılın transferi Mert Hakan Yandaş! İmzayı resmen atıyor

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mert Hakan Yandaş için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde takım kaptanlarından olan ve taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş'ın geleceği belli oldu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir yarış veren Fenerbahçe'de bir yandan transfer harekatı başladı. Kanarya'da geleceği en çok merak edilen isim ise hiç kuşkusuz Mert Hakan Yandaş. Fenerbahçe'de 4'üncü sezonun geçiren milli orta saha, yeni sözleşmeye imza atıyor.

MERT HAKAN YANDAŞ, FENERBAHÇE İLE İMZALIYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe'de başarılı orta saha Mert Hakan Yandaş için karar çıktı. Sarı-lacivertli ekipte, Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile takım kaptanlarından olan Mert Hakan, en az iki sezon daha Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertli kulüp ve Mert Hakan'ın 2+1 yıllık yeni sözleşmede söz kestiği ve sezon sonunda imzaların atılacağı kaydedildi.

SİVASSPOR İLGİLENİYORDU

Mert Hakan Yandaş'ın durumunu en çok eski kulübü Sivasspor takip ediyordu. Kırmızı-beyazlı ekibin 30 yaşındaki orta saha ile sezon sonunda sözleşme imzalamak istediği birçok kaynak tarafından manşetlere taşınmıştı. Mert Hakan'ın Sivasspor'a dönmeye sıcak baktığı ancak Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifinden sonra bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe formasını 118 kez terletti. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 10 gol ve 21 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr