Süper Lig'de yılın transferi Emre Mor! Yeni adresi ortaya çıktı

Emre Mor transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Emre Mor transferinin detayları...

Süper Lig'de yaz transfer dönemi hareketliliği sürüyor. Gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan Süper Lig ekipleri, birçok önemli ismin transferi için kolları sıvadı. Gündemdeki futbolcuların başında ise Emre Mor yer alıyor.

Sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlayan ve kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye geri dönen Emre Mor'un geleceği merak konusu olmuştu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun kararı beklenirken, 26 yaşındaki futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı.

EMRE MOR TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME!

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen, ancak beklentileri karşılamayı başaramayan Emre Mor için önemli bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıracak olan Alex de Souza, Fenerbahçe'den Emre Mor'un transfer edilmesini talep etti. Bu gelişmenin ardından Antalyaspor cephesi, Emre Mor'un transferi için girişimlerini sıklaştırdı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

SÜPER LİG'DEN 2 TALİBİ DAHA VAR

Öte yandan Emre Mor için devrede olan ekip yalnızca Antalyaspor da değil. Gelen bilgilere göre Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ve bir başka Süper Lig ekibi Sivasspor da oyuncu için devreye girmiş durumda.

SON KARAR JOSE MOURINHO'NUN

Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor transferinde kararı teknik direktör Jose Mourinho'ya bıraktı. Oyuncunun yeteneklerinin farkında olan Portekizli teknik direktör, Emre Mor'a kamp süreci boyunca şans verdi. Yıldız futbolcu kendisini göstermeyi başarırsa takımda kalacak.

Deneyimli hocanın kararının ardından Emre Mor transferinin netlik kazanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr