Süper Lig'de yılın transferi Emre Mor! Resmen duyurdular...

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Mor için transfer flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerde ayrılığına kesin gözüyle bakılan orta saha oyuncusu için Süper Lig ekibi devreye girdi. İşte Emre Mor haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de forma giyen Emre Mor için transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte 2'nci sezonunu geçiren milli oyuncu dev kulüpte aradığını bulamadı. Forma bulmakta oldukça zorlanan 27 yaşındaki oyuncu için Süper Lig'in iddialı takımı devreye girdi.

EMRE MOR İÇİN AKDENİZ EKİBİ DEVREDE

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak performansıyla vasatı aşamayan Emre Mor için Fenerbahçe defteri kapanıyor. Sarı-lacivertlilerde bir türlü istenen seviyeye çıkamayan milli oyuncu için Antalyaspor devreye girdi. Fanatik'in haberine göre; Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Emre Mor'u kiralık olarak transfer etmek için Ali Koç ile görüştü.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Yıldız oyuncunun menajeri Nima Modyr, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelmişti. Emre Mor, menajerine ilk olarak tercihinin İstanbul'da kalmak olduğunu dile getirmişti.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 47 maça çıkarken 6 gol ve 5 asist üretmeyi başardı.