Süper Lig'de yılın transferi! Emre Belözoğlu Galatasaraylı yıldızı kaptı...

Emre Belözoğlu, transferde flaş bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Başakşehir'de gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren teknik direktör Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ekibi Başakşehir'i çalıştıran teknik direktör Emre Belözoğlu, transfer için kolları sıvadı. Emre Belözoğlu, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray'ın yıldız ismi Alexandru Cicaldau'yu gözüne kestirdi.

EMRE BELÖZOĞLU, GALATASARAYLI YILDIZI ALIYOR

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, transferde birçok bölgeye takviye yapmayı hedefliyor. Başarılı teknik adam bu doğrultuda hücumu güçlendirmek adına Galatasaray'da forma giyen Alexandru Cicaldau'yu kadroya katmayı planlıyor.

YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve Okan Buruk'un Avusturya kampına götürmediği Alexandru Cicaldau ile yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların, kadroda düşünmediği Rumen oyuncunun Başakşehir'e transferinde kolaylık sağlaması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Al-Ittihad'da 30 resmi maça çıkan Alexandru Cicaldau, bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2328 dakika sahada kalan 26 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu, 5 gol ve 7 asistle skora etki etti.