Süper Lig'de Volkan Demirel krizi! Dünyası başına yıkıldı...

Volkan Demirel, Hatayspor ile iyi bir başlangıç yaptığı Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Genç çalıştırıcı için işler istediği gibi gitmiyor. Volkan Demirel gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel için işler yolunda gitmiyor. Bu sezon kötü sonuçlar alan ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan bordo-beyazlılarda Volkan Demirel, hayal kırıklığına uğradı.

VOLKAN DEMİREL'İN EN KÖTÜ SEZONU

2022'nin yazından bu yana Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörlük görevini yapan Volkan Demirel, bu sezon tam bir kabusu yaşıyor. 3 sezondur teknik adamlık yapan 42 yaşındaki çalıştırıcı, en kötü sezonunu geçiriyor. Demirel, maç başına 1.23 puan ortalamasıyla önceki sezonlarının gerisinde kaldı.

LİGDE KALMA MÜCADELESİ

Bu sezon Süper Lig'de küme düşme hattının bir puan üstünde yer alan Hatayspor'un hedefi ligde kalmayı başarmak. Sezonu bordo-beyazlılarda tamamlayacak olan Volkan Demirel'in sezon sonu sözleşmesinin bitimiyle takımdan ayrılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Volkan Demirel, bu sezon Hatayspor'un başında şu ana kadar 31 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan 42 yaşındaki çalıştırıcı, maç başına 1.23 puan ortalaması yakaladı.