Süper Lig'de Rıza Çalımbay sürprizi! Resmen geri dönüyor...

Rıza Çalımbay için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Son olarak Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi yapan deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Süper Lig'de Rıza Çalımbay sürprizi yaşanıyor. Marius Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK'nın teknik direktörlük görevine son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Rıza Çalımbay'ı getirmek istediği iddia edildi.

RIZA ÇALIMBAY, SON OLARAK BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş kötü sonuçların ardından tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayırarak yerine Rıza Çalımbay'ı getirmişti. Ancak Çalımbay'ın siyah-beyazlılardaki hikayesi kısa sürdü. 61 yaşındaki teknik adam ile 7 maç aranın ardından yollar ayrıldı.

GERİ DÖNÜYOR! YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rıza Çalımbay, sahalara geri dönüyor. Marius Sumudica ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktörlüğe son olarak Beşiktaş'ta görev alan Rıza Çalımbay'ı getirmek istiyor.

KARİYER ÖZETİ

Rıza Çalımbay, daha önceden Göztepe, Denizlispor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Ankaraspor, Eskişehir, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve son olarak Beşiktaş'ta görev aldı.