Süper Lig'de Ricardo Quaresma sürprizi! Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun...

Ricardo Quaresma, Süper Lig'e geri dönüyor. Türkiye'de uzun süre Beşiktaş'ta forma giyen ve geçtiğimiz yaz futbolculuk kariyerini noktalayan Ricardo Quaresma için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Rıcardo Quaresma, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdar Adalı'dan futbolculuk kariyerini sonlandıran Ricardo Quaresma için flaş bir açıklama geldi.

SÜPER LİG'DE RICARDO QUARESMA SÜRPRİZİ

Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla uzun süre forma giyen ve ayrıca bir dönem Kasımpaşa'da da forma giyen siyah-beyazlıların efsane isimlerinden Rıcardo Quaresma, son olarak formasını giydiği Vitoria Guimaraes'ten ayrılarak futbol kariyerini noktalamıştı. Geleceği merak edilen Portekizli yıldız için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı.

AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş'ta başkan adaylarından biri olan Serdal Adalı'dan Fanatik'e Ricardo Quaresma için açıklama geldi. Portekizli yıldızın kendisine başkan olması yönünde ısrarcı olduğunu belirten Adalı, "Böyle yerli yabancı çok değerimiz var. Kendilerine kulüp çatısı altında farklı görevler vereceğim." dedi. Adalı'nın başkan seçilmesi halinde ise Quaresma'ya ne görev verileceği ise merak konusu.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Rıcardo Quaresma, kariyerinde en çok formasını giydiği kulüp olan Beşiktaş'ta 227 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 38 gol, 77 asistle skora etki etti. Siyah-beyazlılarda 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Portekizli yıldız, 1 de Türkiye Kupası kaldırdı.