Süper Lig'de ortalık yıkılacak! Ve Ricardo Quaresma resmen duyuruldu

Ricardo Quaresma için Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Seçime giden siyah-beyazlılarda başkan adaylarından Serdal Adalı, eski yıldızları Ricardo Quaresma için taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta forma giyen eski yıldız Ricardo Quaresma için sürpriz bir açıklama geldi. Siyah-beyazlıların başkan adayı Serdal Adalı, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için planını açıkladı.

RICARDO QUARESMA FUTBOLU ÜLKESİNDE BIRAKTI

Uzun süre Beşiktaş forması da giyen Ricardo Quaresma, kariyerinin son yılını Portekiz'de geçirdi. Geçtiğimiz sezon Liga Portugal ekiplerinden Vitoria Guimaraes'te forma giyen yıldız oyuncu geçtiğimiz yaz futbolu bıraktı.

BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK SÜRPRİZ!

Seçime giden Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı, eski yıldızları Ricardo Quaresma için flaş bir açıklamada bulundu. Diğer aday Hasan Arat'ın Quaresma'nın ismini kullanmadığını belirten Adalı, "Müsaade etsin de Quaresma'nın jübilesini ben yapayım. Bugün gel oyna desek oynayacak vaziyette. Müthiş yetenekli bir oğlu var. Babasından da iyi olabilir." dedi.

KARİYER ÖZETİ

Futbola Sporting'de başlayan Ricardo Quaresma, Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al-Ahli, Kasımpaşa ve son olarak da Vitoria Guimaraes'te forma giydi.

Ricardo Quaresma, kariyerinde en uzun süre formasını giydiği Beşiktaş'ta 227 resmi maça çıktı ve 38 gol, 77 asistle skora etki etti.