Yüzde 40 oyla karar verildi! Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi

Aykut Kocaman için sürpriz Süper Lig iddiası. Yeni sezona Serkan Özbalta ile başlayan, fakat başarısız sonuçların ardından genç teknik direktörün istifasını isteyen Akdeniz ekibinde yeni hoca arayışları başladı. Taraftarlar Aykut Kocaman'ı isterken yönetimde de hareketli saatler yaşanıyor.

aksam.com.tr

Süper Lig'de Hatayspor taraftarı Aykut Kocaman'ın takımın başına geçmesi için kampanya başlattı. Serkan Özbalta ile yolları ayırmaya hazırlanan Hatayspor yeni hoca arayışlarına start verdi. Yapılan bir ankette taraftarlar Aykut Kocaman'ı öne çıkardı.

AYKUT KOCAMAN SÜPER LİG'E DÖNEBİLİR

Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan deneyimli teknik direktör için Atakaş Hatayspor sesleri yükseliyor. Ömer Erdoğan ile yolları ayırdıktan sonra Serkan Özbalta ile sezona başlayan Akdeniz ekibinde işler yolunda gitmedi.

Süper Lig'de 6. haftayı ardında bırakan Hatayspor, sadece bir puan toplayabildi. Bu sonucun ardından Serkan Özbalta'dan istifasını isteyen bordo-beyazlılarda taraftar harekete geçti ve yönetimim Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

HATAYSPOR'DA YÖNETİM TOPLANDI

Serkan Özbalta'nın istifa sürecinin tamamlanması bekleyen Hatayspor yönetimi yeni hoca arayışlarına başladı. Daha önce hep genç teknik direktörlerle çalışan Akdeniz ekibinde, taraftarın Aykut Kocaman isteğinin de değerlendirilmeye alındığı ileri sürüldü.

AYKUT KOCAMAN'A %40 OY ÇIKTI

Sosyal medyada Hatayspor taraftarları arasında yapılan bir ankette Aykut Kocaman'ın ismi %40'lık oy ile birinci sırada yer aldı. Süper Lig'de en son Medipol Başakşehir ile kötü bir dönem geçiren tecrübeli teknik direktör, futbola da 1 yıllık ara vermişti.

DENEYİMLİ ÇALIŞTIRICININ İSTATİSTİKLERİ

Süper Lig'de İstanbulspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve Medipol Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman'ın 1 lig 3 tane de Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Tecrübeli çalıştırıcı en son Medipol Başakşehir'i çalıştırmış ve çıktığı 29 maçta 1.14 maç başı puan ortalamasını tutturabilmişti.

Aşağıdaki görsele tıklayarak AKŞAM Canlı Skor ekranından Aykut Kocaman'ın kariyer istatistiklerine daha detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr