Süper Lig ekibinin yeni yıldızı Emre Mor! Hayırlı uğurlu olsun...

Emre Mor için Fenerbahçe hikayesi sona eriyor. Geçtiğimiz sezon takımın vazgeçilmezlerinden olan ancak bu sezon gözden düşen yıldız oyuncu Emre Mor'un sarı-lacivertlilerin ardından bir sonraki durağı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen Emre Mor ile yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin ocakta vedalaşmayı planladığı yıldız oyuncu Emre Mor'un yeni takımı da belli oldu.

JESUS'UN GÖZDESİYDİ, KARTAL'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un gözdesi olan Emre Mor, bu sezona ise istediği gibi başlayamadı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu, hocası İsmail Kartal'ın gözüne bir türlü giremedi.

EMRE MOR'UN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Emre Mor için eski hocası Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor devreye girdi. Demirel, yıldız ismi kadrosunda görmek istediğini iletti.

FENERBAHÇE'DEKİ KARNESİ

Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 3 resmi maça çıktı ve skora etki edemedi. Geçen sezon ise 41 resmi maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1584 dakika sahada kalan Emre Mor 6 gol ve 3 asistle skora etki etmeyi başardı.