Süper Lig devinin yeni yıldızı Yusuf Yazıcı! Hayırlı olsun: Transferi resmen duyurdular...

Yusuf Yazıcı, Lille'deki başarılı performansıyla Avrupa ekiplerini peşine takmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile de anılan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, 3. kez Türkiye'ye geliyor. Fransız ekibinde bu sezon başarılı performansıyla adından sık sık söz ettiren milli oyuncu Yusuf Yazıcı, Süper Lig devi Beşiktaş'a geliyor.

YUSUF YAZICI, LİLLE'DE KÜLLERİNDEN DOĞDU

Geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren ve geçtiğimiz yaz bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı, bu sezon adeta küllerinden doğdu. Performansıyla beğeni toplayan ve takımına büyük katkıda bulunan milli oyuncu, Avrupa ekiplerinin radarına girmeyi başardı.

SÜPER LİG'E GELİYOR

Takvim'de yer alan habere göre; Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile de anılan Yusuf Yazıcı'nın sezon sonu Beşiktaş'a imza atacağı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, milli oyuncu için önümüzdeki günlerde girişimlerine başlayarak transferi bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla şu ana kadar 30 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 18'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1592 dakika sahada kalan 27 yaşındaki milli yıldız, 10 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.