Süper Lig devinin yeni santraforu Wissam Ben Yedder! Transfer hayırlı uğurlu olsun...

Fransa'da Monaco forması giyen Wissam Ben Yedder için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Ligue 1 ekibi ile sözleşmesinin son yılına giren tecrübeli oyuncu, adım adım Süper Lig'e doğru geliyor. İşte Wissam Ben Yedder haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de beş sezondur Monaco forması giyen ve sözleşmesinin son yılına giren Wissam Ben Yedder'in ismi birçok Avrupa kulübüyle anılıyor. Fransız santraforun Monaco ile sözleşme uzatmama kararının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Wissam Ben Yedder ile anlaşmaya varmak üzere.

WISSAM BEN YEDDER, BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Sezona istediği gibi başlayamayan ve zor bir süreçten geçen Beşiktaş'ta seçim kararı alınmasına rağmen mevcut yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Cenk Tosun'u yeni sözleşmeye ikna edemeyen siyah-beyazlı yönetim, milli oyuncunun alternatifi olarak Wissam Ben Yedder'i belirledi. Fransız basını, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek santrafor oyuncusunun Beşiktaş ile görüşmelerinde ciddi bir aşama kaydettiğini yazdı.

CENK TOSUN'UN YERİNE GELECEK

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve geleceği en çok merak edilen oyuncuların başında gelen Cenk Tosun ile anlaşamayan siyah-beyazlı yönetim, milli oyuncunun yerine Wissam Ben Yedder'i transfer etmeyi planlıyor. Transfer gerçekleşirse Beşiktaş'ın önümüzdeki sene en önemli hücum silahları, Ben Yedder ve Vincent Aboubakar olacak.

MONACO RAKAMLARI

2019 yılında transfer olduğu Monaco'da tüm kulvarlarda 179 maça çıkan Wissam Ben Yedder 103 gol ve 32 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr