Süper Lig devinin yeni sağ beki Zeki Çelik! Transferi resmen duyurdular...

İtalya Serie A'da Roma forması giyen Zeki Çelik için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Başkent ekibinde sergilediği performansla sık sık gündeme gelen milli oyuncu, Süper Lig devine gelmeye hazırlanıyor. İşte Zeki Çelik haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya'da Roma forması giyen ve performansıyla adından sıkça söz ettiren Zeki Çelik için transferde hareketli günler yaşanıyor. Başkent ekibinde taraftarların sevgilisi haline gelen milli oyuncu, Türkiye'ye dönme hazırlığı planları yapıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Zeki Çelik'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı ve ciddi bir mesafe katetti.

ZEKİ ÇELİK ADIM ADIM GALATASARAY'A

Serie A'da en iyi sağ bekler arasında gösterilen Zeki Çelik, Çizme'ye veda etmeye hazırlanıyor. İtalyan basını, Zeki Çelik'in Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vetosundan sonra bu transfer gerçekleşmemişti. İtalyanlar, Mourinho'nun iyi bir bonservis teklifi geldiği takdirde milli sağ bekin takımdan ayrılmasına izin vereceğini yazdı.

SACHA BOEY YERİNE GELECEK

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey ile yeni sözleşme görüşmeleri tıkanmış ve sarı-kırmızılı kulüp, 23 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmaya karar verdiği iddia edilmişti. Birçok kulübün transfer listesinde olan Boey'den yüksek bonservis bekleyen Galatasaray yönetimi, Fransız oyuncu yerine Zeki Çelik'i kadrosuna katmak planları yapıyor.

ROMA RAKAMLARI

Zeki Çelik, Roma formasıyla tüm kulvarlarda 43 maça çıkarken 3 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr