Süper Lig devinin yeni golcüsü Vedat Muriqi! İki yıllık anlaşmayı resmen duyurdular...

Bir dönem Süper Lig'de forma giyen Vedat Muriqi için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kosovalı oyuncu, Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. İşte Vedat Muriqi haberinin detayları...

Vedat Muriqi, Süper Lig'de Rizespor ve Fenerbahçe formaları giydikten sonra sarı lacivertlilere 21 milyon euro kazandırarak Türkiye'den ayrılmıştı. Lazio ile başlayan Avrupa serüveninde bir de Mallorca forması giyen 30 yaşındaki golcü, bir kez daha Süper Lig'de forma giyecek.

VEDAT MURIQI ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A

Beşiktaş, Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Santrfor ihtiyacı olan siyah beyazlıların pozisyondaki eksiğini Kosovalı oyuncuyla dolduracağını aktardı. Haberin detaylarında Beşiktaş'ın Muriqi'ye iki yıllık kontrat önereceği belirtilirken, son dönemde sakatlıklar sebebiyle formsuz olan futbolcunun bonservisi için 5 milyon euro civarı bir bedel ödenebileceği belirtildi.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

FORVETLER DEĞİŞİYOR

Beşiktaş, sözleşmesi biten Cenk Tosun'un yanı sıra Vincent Aboubakar ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Yönetim, Semih Kılıçsoy'a da gelebilecek ciddi teklifleri düşünerek santrfor bölgesini yeniden inşa etme amacında. Siyah beyazlıların 9 numaradaki ilk tercihi Vedat Muriqi olurken, Kosovalıyı yedek bırakacak başka bir golcünün de transfer edilmesi bekleniyor.

33 MAÇTA 9 GOLE KATKI

Sezonun belirli bölümünde sakatlıklarla boğuşan Vedat Muriqi, forma giydiği 33 maçta takımı adına 7 gol ve 2 asistlik skor katkısı ürettii.

www.aksam.com.tr