Transfer resmen duyuruldu! Bonservisi bile belli oldu: Süper Lig devine Barcelona'dan orta saha

Barcelona forması giyen Oriol Romeu için sürpriz bir gelişme yaşanıyor. 32 yaşındaki orta saha Süper Lig devinin yeni oyun kurucusu olacak. İşte Oriol Romeu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Oriol Romeu, sezon başında 1 yıllık Barcelona serüvenini sonlandırmak için geri sayıma geçti. Kariyerinde Chelsea, Valencia gibi büyük kulüplerde de forma giyen tecrübeli orta saha, gelecek sezon Beşiktaş forması için ter dökecek.

ORIOL ROMEU BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Beşiktaş, Barcelona'nın tecrübeli orta sahası Oriol Romeu'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Gelecek sezon Romeu'yu takımda düşünmeyen Katalan ekibinin oyuncuya gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı ifade edildi. Haberin detaylarında 32 yaşındaki futbolcuyla devre arasında da ilgilenen Beşiktaş'ın yaz aylarında transferi bitireceğine yer verildi.

3 MİLYONDAN DAHA AZ ÖDENECEK

İspanyol basını, Oriol Romeu için ödenmesi muhtemel bonservis bedeline de değindi. Haberde Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcuyu 3 milyon eurodan daha az bir bedelle transfer edeceği belirtildi. Oyuncunun eski kulübü Girona'nın ise transferde siyah beyazlılara rakip olabileceği aktarıldı.

SEZON PERFORMANSI

Barcelona ile bu sezon 33 maçta 1370 dakika sahada kalan Oriol Romeu skora 1 asist ile katkıda bulunabildi.

www.aksam.com.tr