Süper Lig devine 50 milyonluk sol bek! Ben Chilwell transferini resmen duyurdular

Ben Chilwell, 4 senelik Chelsea kariyerine veda etmeye hazırlanıyor. 27 yaşındaki sol bek, kariyerine Süper Lig devinde devam edecek. Ben Chilwell gelişmesinin detayları haberimizde…

Ben Chilwell, Leicester City'de gösterdiği üst düzey performansın ardından 50 milyon euro karşılığında Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Kadro yapılanması her sezon baştan aşağı yenilenen Londra ekibinde sakatlığının da etkisiyle beklenilen seviyeye ulaşamayan yıldız sol bek, mavilerin yeni sezon planlamasında yer almadı. Bu gelişmenin ardından Ben Chilwell için devreye giren takım Fenerbahçe oldu.

FERDİ KADIOĞLU YERİNE BEN CHILWELL

Ferdi Kadıoğlu'nu 35 milyon euro bedelle Premier Lig ekibi Brighton'a gönderen Fenerbahçe, eksik bölgelere takviye yapmak için hızla harekete geçti. İngiliz basını, sarı lacivertlilerin Chelsea'de gözden çıkarılan yıldız futbolcu Ben Chilwell'i renklerine bağlayacağını aktardı. Londra ekibinin, İngiliz sol bekin ayrılığı konusunda kolaylık sağlayacağı da haberin detayları arasında yer aldı.

SIRADAKİ HEDEF ORTA SAHA

Ben Chilwell transferinde kısa sürede mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, rotayı orta saha transferine çevirecek. Sarı lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'ndan gelen yüklü bonservis bedeliyle orta sahaya yıldız bir isim almayı hedefliyor. Yönetim, eksik bölgeler için yapacağı takviyeyi transfer döneminin son günlerini beklemeden bitirmeyi planlıyor.

CHELSEA RAKAMLARI

Chelsea formasıyla 4 sezonda 106 maçta forma giyen Ben Chilwell, 9 gol ve 12 asist ile takımına katkı sağladı. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 28 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr