Süper Lig devinden Erol Bulut sürprizi! Resmi açıklama geldi

Erol Bulut geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. İngiltere'de Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut'un adı Süper Lig devleriyle anılıyordu. İşte yapılan resmi açıklama...

Süper Lig'de 2023/24 sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken sezonun en büyük hayal kırıklıklarından birisi de Beşiktaş oldu. Bu sezon birçok teknik adamla çalışan, ancak bir türlü umduğunu alamayan siyah beyazlılar son olarak Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı. Avrupa'dan birçok hocayla temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin gündemindeki isimlerden birisinin de Erol Bulut olduğu iddia edildi.

EROL BULUT'TAN RESMİ AÇIKLAMA

İngiltere Championship'te Cardiff City takımını çalıştıran Erol Bulut, son dönemde adı sık sık Beşiktaş ile anılması üzerine açıklama yaptı. 49 yaşındaki teknik adam, "Bu iddialar hakkında konuşmak istemiyorum. Ben de birçok şey okuyorum ama diğer kulüplerle ilgili şuan bir mesaj vermek istemiyorum" dedi.

Sözlerini sürdüren Erol Bulut, "Ben şu anda sadece buraya ve kulübüm Cardiff City'ye odaklandım. Ve bundan sonra ne olacağını da göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"ÜÇ MAÇIM DAHA VAR"

Sözlerini sürdüren Erol Bulut, "Cardiff City ile çıkacağım 3 maç daha var. Bu sürede en iyisini yapmaya çalışacağım. Umarım herkes için olumlu olur" dedi.

Süper Lig'de daha önce Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut, bu sezon Cardiff City'nin başında çıktığı 47 maçta, 20 galibiyet ve 22 mağlubiyet aldı.

www.aksam.com.tr