Süper Lig devi sonunda açıkladı! Paulo Dybala transferi resmen bitti...

Serie A'da Roma forması giyen Paulo Dybala için resmi bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devi Fenerbahçe ile adı anılan Paulo Dybala için kulüpten bir açıklama geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son virajda ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için hazırlıklar hızlı başladı. Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertliler iddialı bir kadro kuracağının sinyalini de vermiş oldu. Uzun süredir Paulo Dybala'yı transfer edeceği iddia edilen Kanarya, bu transfere son noktayı koydu.

PAULO DYBALA'YI MOURINHO İSTEMİYOR

Her fırsatta iddialı bir kadro kuracağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu doğrultuda ilk imzayı Jose Mourinho ile atmıştı. Portekizli çalıştırıcının göreve gelmesinin ardından Paulo Dybala'nın Fenerbahçe'ye geleceği iddia edilmişti. Jose Mourinho, kendisi için düzenlenen basın toplantısında Arjantinli oyuncuyu istemediğini açıklayarak Fenerbahçe için bu transferi resmen bitirmiş oldu.

SEZON RAKAMLARI

Paulo Dybala, bu sezon Roma ile tüm kulvarlarda 39 resmi maçta 2671 dakika sahada kaldı. 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, Başkent ekibinde süre bulduğu bu dakikalarda 16 gol ve 10 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr