Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı iptal mi? Süper Kupa finali ne zaman?

Süper Kupa maçı, katılımcı takımlar ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında verilen ortak mutabakat neticesinde iptal edilmişti. 29 Aralık 2023 tarihinde Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı. Fenerbahçe'nin Süper Kupa ile ilgili yaptığı paylaşım sonrası ertelenen Süper Kupa maçının iptal olup olmadığı merak edildi. Peki Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı iptal mi?

Süper Kupa finali, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından yeniden gündeme geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finali yaşanan olayların ardından iptal edilmişti. TFF kararıyla ileri bir tarihe ertelen Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçının tarihi merak konusu oldu. Buna göre Süper Kupa finali ne zaman? Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı iptal mi? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Süper kupa final maçı, yaşanan olayların ardından iptal edilmişti. Süper Lig'de 26. hafta devam ederken, Süper Kupa finali ile ilgili beklenen son açıklama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan geldi.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

Konuyla ilgili son olarak "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta oynanması planlanan Süper Kupa maçıyla ilgili olarak " Süper Kupa maçının yerel seçimlerden sonra Nisan ayında oynanacağı kesin. Biz de bir planlama bekliyoruz kendi planımızı yapmak için ama TFF'den kesin bir tarih henüz gelmedi." ifadelerini kullanmıştı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI İPTAL Mİ?

Süper Kupa final maçının iptal edilmesine ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Sosyal medyada ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmıyor.

Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?