Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Sparta Prag Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. tamamlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundaki eşleşmeler kapsamında Çekya ekibi Sparta Prag ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Galatasaray, Sparta Prag ile yaptığı ilk maçtan 3-2 galip ayrılmıştı. Peki Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Sparta Prag-Galatasaray maçının hangi kanalda yayınlanacağı, karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler tarafından merak ediliyor. Mücadelenin saati ve yayıncı kanalı belli oldu. Galatasaray ve Sparta Prag arasında oynanan önceki 5 maçta Sarı kırmızılı takım; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Peki Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Sparta Prag Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar

SPARTA PRAG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya yükselmek için play-off turunda UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 2. sırada tamamlayan Sparta Prag ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Sparta Prag-Galatasaray maçı 22 Şubat Perşembe saat 23.00'da gerçekleştirilecek. Daha önce 5 kez karşı karşıya gelen Galatasaray ve Sparta Prag takımlarının ikinci maçı Epet Arena'da oynanacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı iptal mi? Süper Kupa finali ne zaman?

SPARTA PRAG GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştiği Çekya temsilcisi Sparta Prag ile yapacağı ikinci maçını yayınlayacak kanal belli oldu.

Canlı olarak ekranlara getirilecek olan karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı.

Mücadelenin Exxen platformunda yayınlanacak.