Sonunda! Ve Nicolo Zaniolo transferi resmen bitti...

Nicolo Zaniolo için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Adı İtalyan ekipleri ve son olarak da Al Hilal ile gündeme gelen yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo'nun transferi için Galatasaray'da karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'ın yıldız ismi Nicolo Zaniolo, özellikle İtalyan ekiplerinin gündeminden düşmüyor. Sarı-kırmızılılardaki geleceği merak konusu olan Nicolo Zaniolo için teknik direktör Okan Buruk kararını verdi.

NICOLO ZANIOLO TRANSFER İDDİALARI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yaptığı flaş transferlerden biri de Nicolo Zaniolo'ydu. Sarı-kırmızılılar, Serie A ekibi Roma'dan yıldız ismi 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Zaniolo'nun transferi Avrupa basınında geniş yer bulmuştu. Yıldız ismin sarı-kırmızılılara geldiği ilk günden bu yana adı transfer iddialarıyla gündeme geldi. Özellikle İtalya'dan Juventus ve Milan'ın onu istediği yazıldı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

İtalyan ekiplerinin peşinde olduğu Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'daki geleceği belli oldu. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, 24 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak istediğini yönetime iletti. Yıldız oyuncu, astronomik bir teklif gelmemesi halinde takımda kalacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 11 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 415 dakika süre alan 24 yaşındaki İtalyan yıldız, 5 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.