Sonunda! Ve Emre Mor transferi resmen bitti...

Emre Mor için Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu sezonki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan yıldız oyuncu Emre Mor, Fenerbahçe'deki geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Emre Mor, bu sezon başarılı performansıyla dikkat çekti. Adı Avrupa ekipleriyle anılan ve Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Emre Mor, kararını verdi.

EMRE MOR, FATİH KARAGÜMRÜK'TEN GELMİŞTİ

Kariyeri adeta yokuş aşağı inen Emre Mor, geçen sezon Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te sergilediği performansla küllerinden doğmuş ve bu sezon başında 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Sarı-lacivertlilerde de başarılı form grafiğini sürdüren 25 yaşındaki oyuncu, büyük beğeni toplamayı başardı.

AVRUPA EKİPLERİYLE ANILIYORDU

Bu sezon Fenerbahçe'deki performansıyla yeniden piyasa yapan Emre Mor, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle İtalya'dan ve İspanya'dan kulüpler 25 yaşındaki oyuncuyu takip ediyordu. Emre Mor'un ise geleceği için ne yönde bir karar alacağı merak konusuydu.

KARARINI VERDİ: TRANSFER BİTTİ

Emre Mor, Fenerbahçe'deki geleceği için kararını verdi. Kariyerini sarı-lacivertlilerde sürdürme kararı alan 25 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon ilk 11'de yer edinmek ve skor katkısını maksimuma çıkarmak istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 41 resmi maça çıkan Emre Mor, bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1584 dakika sahada kalan 25 yaşındaki oyuncu, 6 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.