Sonunda! Ve bitti bu iş! Anderson Talisca'dan 3 yıllık imza, transfer hayırlı olsun

Brezilyalı futbol yıldızı Anderson Talisca, Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun yeni durağı ise Türkiye. Yılın transferine hazırlanan Beşiktaş, Anderson Talisca'yı duyurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, takımından ayrılmak istediğini kulübüne iletti. Brezilyalı sol ayak Beşiktaş'a gelmek istiyor. Siyah beyazlılar Al-Nassr ve Anderson Talisca ile görüşmeler gerçekleştirdi. Ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

ANDERSON TALİSCA YILIN TRANSFERİ

Brezilyalı futbolcuyla görüşme gerçekleştiren Beşiktaş'ın oyuncuyla yıllık 6 milyon euro garanti para + 2 milyon euro bonus şeklinde anlaştığı aktarıldı. Al-Nassr ile de anlaşma aşamasına gelen Beşiktaş, Suudi Arabistan kulübüne 16 milyon euro bonservis ödemeyi kabul etti. Anderson Talisca'nın da kulübüne Beşiktaş'a gitmek istediğini belirttiği iddia edildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Al-Nassr'da geçen sezon 27 maça çıkan Anderson Talisca, 25 maçta ilk 11 sahaya çıktı ve 21 gol 2 asistlik performans gösterdi. Bu sezon da 8 maça çıkan Brezilyalı oyuncu 1 gol 3 asist yapmayı başardı.