Sonunda! Resmi açıklama geldi: Merih Demiral transferi bitti...

Merih Demiral'ın adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılı cepheden milli stoper oyuncusu Merih Demiral için beklenen transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı transferde Galatasaray ile anılan Merih Demiral için sarı-kırmızılılardan açıklama geldi. Sarı-kırmızılıların Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, milli oyuncu Merih Demiral'ın gündemlerinde olmadığını söyledi.

MERİH DEMİRAL-GALATASARAY İDDİALARI

Transferde geçtiğimiz sezon birçok yıldız ismi kadrosuna katarak büyük ses getiren Galatasaray için bu yaz transfer dönemi de hareketli geçiyor. Kadrosunu güçlendirerek gelecek sezon yine şampiyonluğa yürümek isteyen sarı-kırmızılıların Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Galatasaray cephesinden bu iddialara dair açıklama geldi.

ERDEN TİMUR AÇIKLADI

Youtube'da Ajans 1905'e konuşan Erden Timur, Galatasaray'a yazılan isimlerin çokluğuna değinirken, "Becao, Dzeko, Wendell, Tsimikas, Merih Demiral, Lukaku, Naby Keita, Lucas Hernandez... Bunların hiçbirisi gündemimizde yok." dedi.

AVRUPA'DA MUTLU

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan ve Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Milli stoperin İtalyan ekibiyle 2026'nın yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Atalanta formasıyla toplam 28 resmi maça çıkan Merih Demiral, bu karşılaşmaların 14'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1524 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli stoper, 1 golle skora etki etti.