Sonunda! Resmen açıklandı: Anderson Talisca transferi hayırlı uğurlu olsun...

Anderson Talisca transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Al Nassr'dan ayrılacağı konuşulan ve adı Galatasaray'ın da gündemine gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca için sarı-kırmızılılardan açıklama geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Transferde adı Galatasaray'ın gündemine gelen Anderson Talisca için sürpriz bir gelişme yaşandı. Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Anderson Talisca için sarı-kırmızılılardan açıklama geldi ve yeni adresi belli oldu.

ANDERSON TALISCA, GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Bir dönem Beşiktaş'ın da formasını giyen, Süper Lig'e damga vuran ve şu an Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için yeniden Süper Lig iddiaları gündeme gelmiş ve Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti.

AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, transfer hakkında Ajans 1905'e konuştu. Timur, "Anderson Talisca gündemimize gelmedi." diyerek iddialara noktayı koydu.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Tüm bu gelişmelerle birlikte Suudi Arabistan'da da sürpriz bir iddia gündeme geldi. Arap basınında Anderson Talisca'nın Al Hilal'e transfer olacağı yazıldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bunların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2270 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, 21 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.