Sonunda! Hakan Çalhanoğlu transferi resmen bitti, hayırlı uğurlu olsun

İnter ile sözleşmesi önümüzdeki yaz sona erecek milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, yeni sözleşme için kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Hakan Çalhanoğlu ile İnter arasındaki anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2021-2022 yaz transfer döneminde kulübü Milan ile sözleşmesini yenilemeyerek serbest kalan Hakan Çalhanoğlu, günler sonra bir başka İtalyan devi İnter ile sözleşme imzalamıştı. İnter ile sözleşmesi 2024 yılının yaz ayında bitecek milli futbolcunun geleceği merak konusuydu. Milli oyuncu kulübü İnter ile sözleşmesini uzatmak için prensip anlaşmasına vardı.

2027 YILINA KADAR KONTRAT

Hakan Çalhanoğlu'nun kulübü İnter ile yeni imzalayacağı kontratın detayları belli oldu. Milli yıldız İnter ile 4 yıllık sözleşme imzalayarak 2027 yılına kadar lacivert-siyah formayı giyecek.

6 MİLYON EURO MAAŞ

İnter'den yıllık 5 milyon euro kazanan Hakan Çalhanoğlu'nun yeni sözleşme ile beraber net maaşı 6 milyon euro olacak. Milli oyuncunun performansına bağlı olarak bonuslarında olacağı tahmin ediliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN İNTER PERFORMANSI

Milli orta saha oyuncusu İnter forması ile tüm kulvarlarda 95 maça çıkarken 12 gol attı ve takım arkadaşlarına 21 gol pası verdi.

HAKAN'IN İNTER'DE KAZANDIĞI BAŞARILAR

Hakan Çalhanoğlu, İnter forması ile ikişer kez İtalya Süper Kupası ve İtalya Kupasını kazanma başarısı gösterdi. Milli oyuncu İnter ile bir kez de Şampiyonlar Ligi finali oynadı.