Sonunda geri dönüyor! Ve Altay Bayındır'ı resmen duyurdular

Altay Bayındır sonunda kalesine geri dönüyor. Sezon başında transfer olduğu Manchester United'da şu ana kadar fazla süre alamayan Altay Bayındır için müjdeli haberi İngiliz basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında transfer olduğu Manchester United'da süre alamayan Altay Bayındır'a gün doğdu. Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle Altay Bayındır'a forma verilecek.

ALTAY BAYINDIR HİÇ SÜRE ALAMADI

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, yeni takımında şimdiye kadar hiç forma şansı bulamadı. Andre Onana'nın arkasında yedek kulübesinde kalan milli kalecinin ne zaman süre alacağı uzun süredir merak konusuydu.

SONUNDA GERİ DÖNÜYOR

Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olmasının ardından Altay Bayındır'a gün doğdu. İngiltere basınında yer alan habere göre; Ada ekibinde teknik direktör Erik ten Hag, Kamerunlu oyuncunun yokluğunda kalede 25 yaşındaki milli file bekçisine forma verecek.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de 40 resmi maça çıkmış ve bu karşılaşmalarda kalesinde 45 gol görürken 14 maçta ise kalesini gole kapatmayı başarmıştı.