Sonunda! Emre Mor transferi resmen bitti

Emre Mor için Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde fazla süre alamadığı için ayrılacağı iddia edilen yıldız oyuncu Emre Mor için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Emre Mor için karar verildi. Geçtiğimiz günlerde ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen ve Adana Demirspor'un istediği ileri sürülen Emre Mor için transfer defteri kapandı.

EMRE MOR İÇİN AYRILIK İDDİALARI VARDI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden olan Emre Mor, bu yaz yapılan transferlerin ardından ikinci plana düştü. Bunların üzerine bir de sakatlık yaşayan yıldız oyuncunun sarı-lacivertlilerden ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen Emre Mor için Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un devreye girdiği ileri sürüldü. Ancak sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncuyu bırakmaya niyeti yok. İsmail Kartal, yönetime Emre Mor'un kalması yönünde rapor verdi.

REKABETE HAZIR

Yaşadığı sakatlığın ardından sahalara geri dönmeye hazırlanan Emre Mor, saha çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmayan yıldız oyuncu, forma rekabetine girmeye hazır.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıkan ve toplam 1584 dakika sahada kalan Emre Mor, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.