Sonunda! Eden Hazard transferi tamam: Galatasaraylıların beklediği haber geldi...

Real Madrid'e rekor bedelle transfer olan Eden Hazard başkent ekibinde beklenileni verememişti. Yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan Eden Hazard'ın Real Madrid serüveni sona eriyor. Galatasaray'ın da gündeminde bulunan Belçikalı yıldız kariyer planlamasını yaptı.

www.aksam.com.tr

Eden Hazard transferinde düğüm çözülüyor. Adı Galatasaray'la da anılan yıldız futbolcu için son iddia İnter olmuştu. Galatasaraylıların da heyecanla beklediği Eden Hazard'ın transferi için kesin kararını verdiği iddia edildi.

EDEN HAZARD'IN HERHANGİ BİR DÜŞÜNCESİ YOK

Uzun bir süre Galatasaray'a da yazılan Eden Hazard için son iddia İnter olmuştu. Aksam.com.tr'nin İspanyol basınından aktardığı habere göre, İtalyan devinin tecrübeli futbolcu ile ilgili herhangi bir düşüncesi yok. Devre arasında Real Madrid'den ayrılacağı söylenen Eden Hazard şimdiden yeni adresini belirledi.

KARİYERİNİ ABD'DE SÜRDÜRME KARARI ALDI.

Ocak ayında Real Madrid'den ayrılmayacağını kesin bir dille belirten Eden Hazard sezon sonunda MLS'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor. Belçikalı yıldız Körfez ülkelerinden dolgun maaşlı teklifler alsa da ailesiyle konuyu masaya yatırdı ve kariyerini ABD'de sürdürme kararı aldı.

EDEN HAZARD'IN YENİ YOLU MLS

Galatasaraylı taraftarların da hayallerini süsleyen Eden Hazard yeni bir karar almadıkça 2023 yazından sonra MLS'te yeni bir maceraya atılacak.

www.aksam.com.tr