Son gün bombası Rafinha! İstanbul'a geldi: Süper Lig'de sürpriz hamle...

Rafinha için son gün transfer gelişmesi yaşandı. Barcelona'da adından oldukça fazla söz ettiren yıldız futbolcu, bir süredir boştaydı. İşte Rafinha transferinin detayları...

Süper Lig'de yaz transfer döneminin sona ermesine saatler kala sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Barcelona altyapısından yetişen ve boşta olan yıldız futbolcu için İstanbul'a geldiler...

SON GÜN BOMBASI: RAFINHA

Bu sezon Türk devleri, yaptıkları transferlerle Avrupa'nın altını üstüne getirdi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yıldızlarla dolu kadrosuna yeni dünya yıldızlarını takviye ederken, transferde son güne girildi. Süper Lig devleri, kadrolarına yapacakları son takviyeler için yoğunlaştı. Gündeme ise sürpriz bir gelişme geldi.

SÜRPRİZ HAMLE!

Barcelona altyapılı Rafinha Süper Lig devlerine önerildi. Son olarak PSG'nin ardından Katar macerası sonrası bir süredir boştaydı. Henüz bir takımla sözleşme imzalamayan 31 yaşındaki futbolcunun temsilcileri, Süper Lig devleriyle görüşmek için İstanbul'a geldi.

Brezilyalı on numaranın birden fazla Süper Lig ekibine önerildiği ortaya çıktı. Transferde son güne girilirken yıldız futbolcu için henüz bir hamle yapılmasa da transfer dönemi kapanmadan Rafinha'nın yeni adresinin netleşmesi bekleniyor.

Barcelona formasıyla parlayan ve kariyerinde Inter, PSG ve Real Sociedad gibi takımlara da transfer olan Rafinha, geçtiğimiz sezonu çıktığı 22 maçta 7 gol ve 4 asistle tamamladı.

www.aksam.com.tr