Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Cimbom 2 futbolcuya kanca attı

Galatasaray'da transfer gelişmeleri devam ediyor. Okan Buruk yönetimindeki takım, Davinson Sanchez'in sakatlığı sonrasında stoper hattını güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın Suudi Arabistan'a transferi gerçekleşirse, alternatif olarak Isaak Toure'yi gündemine almayı planlıyor. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray, Davinson Sanchez'in sakatlığı nedeniyle stoper bölgesine takviye yapma kararı aldı. Transfere yoğun bir mesai harcayan Galatasaray, 2 yeni isim üzerinde duruyor. Sarı-kırmızılı takım, Abdülkerim Bardakcı'nın Suudi Arabistan'a transfer olması durumunda, alternatif olarak Isaak Toure'yi değerlendiriyor. Taraftarı sevindirecek olan bu dev transfer adayı için görüşmelere başlandı.

GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNE 2 İSİM DAHİL OLDU

Davinson Sanchez'in sakatlığı sonrasında Galatasaray, savunma hattında oluşan boşluğu doldurmak amacıyla stoper arayışına başladı. Kulüp, bu önemli pozisyonu sağlamlaştırmak için çeşitli alternatifler üzerinde duruyor.

Özellikle Abdülkerim Bardakcı'nın Suudi Arabistan'a transfer olma ihtimali gündemdeyken, Galatasaray yönetimi, bu durumda kadroyu güçlendirmek için planlarını hızlandırmış durumda.

Sol bek arayışını da sürdüren Sarı-Kırmızılılar, iki futbolcuya odaklandı.

STOPERE DEV ADAY!

Stoper pozisyonu için Galatasaray'ın transfer etmeyi düşündüğü isim, Lorient forması giyen 21 yaşındaki Isaak Toure.

2.06'lık boyu ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Toure, Cimbom'un stoper alternatifleri arasında ilk sırada yer alıyor. Lorient, sezon başında Toure'yi Marsilya'dan 8 milyon euroya transfer etmişti.

Sol bek için Galatasaray'ın radarında olan isim ise Maxim De Cuyper.

Daha önce Beşiktaş'ın da ilgisini çeken De Cuyper, dün Club Brugge ile 4 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Belçika ekibi, De Cuyper için yüksek bir bonservis bedeli talep ederken, Galatasaray bu rakamı düşürmek için pazarlık yapmayı planlıyor.

Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki sol beki geleceğe yönelik bir transfer yatırımı olarak görüyor.