Sivasspor maçı öncesi Beşiktaş'a Rachid Ghezzal müjdesi! 4 ay sonra...

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kadrosu belli oldu. Siyah-Beyazlılarda Rachid Ghezzal uzun bir aranın ardından kafileye dahil edildi.

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı yaşanırken yarın Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak. Bu zorlu maç öncesi Siyah Beyazlıların kamp kadrosu açıklandı.

RACHİD GHEZZAL VE HADZİAHMETOVİC KADRODA

Beşiktaş'ta 4 aydır formasından uzak kalan ve son dönemde takımla birlikte çalışmalara katılan Rachid Ghezzal bu zorlu deplasmanda kadroda yer aldı. Siyah beyazlı ekibin Konyaspor'dan transfer ettiği Amir Hadziahmetovic de kadroda kendine yer buldu.

KARTAL'DA 4 EKSİK

Öte yandan Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Josef de Souza ve Nathan Redmond ile birlikte cezası bulunan Gedson kadroda yer almadı.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN SİVASSPOR MAÇI KAMP KADROSU

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Georges-Kevin N'Koudou, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Emrecan Uzunhan, Kerem Atakan Kesgin, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Berkay Vardar, Welinton Souza, Arthur Masuaku, Romain Saiss, Oğuzhan Akgün, Jackson Muleka, Umut Meraş, Tayfur Bingöl.