Shakira'dan görülmemiş intikam! Adını Pique'nin göğsüne kazıtacak...

Shakira ile Pique gerilimine Sportify'da eklendi. Dünyaca ünlü müzik platformu Barcelona'nın forma sponsoru olması sebebiyle ünlü müzisyenlerin adlarını Katalanların formasında yer verebiliyor. Drake ile başlayan bu durumun Pique'nin eski eşi Shakira ile devam edeceği iddia ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Shakira, Spotify aracılığıyla Pique'li Barcelona'nın forma sponsoru olabilir. Forma göğüs sponsorluğu için ünlü müzik platformuyla anlaşan Barcelona, Spotify'ın isteği üzerine dünyaca ünlü şarkıcıların adını bir defaya mahsus formasına yazıyor. Bu durum ilginç bir gelişmeye de vesile oldu.

SHAKIRA'DAN PIQUE'YE İNCE MESAJ

Uzun yıllar beraber olan Latin şarkıcı Shakira ile yıldız isim Pique, birkaç ay önce olaylı bir şekilde ayrılmış ve bu ayrılıktaki birçok detay hem spor hem de magazin kamuoyunu oldukça meşgul etmişti.

Aldatıldığını belirten Shakira, Spotify'ın bu etkinliği sonrası bir nevi eski eşinin göğsüne kendi adını kazıtmış olacak.

SPOTIFY BU ETKİNLİĞE EL CLASICO'DA BAŞLADI

El Clasico'da Real Madrid'e kaybettikleri mücadelede ünlü şarkıcı Drake'nin logosunu kullanan Barcelona'nın ilerleyen günlerde Gerard Pique'nin sansasyonel bir ayrılık yaşadığı eski hayat arkadaşı Shakira ile de benzer bir anlaşmaya varabileceği iddiası gündemi sarstı.

SHAKIRA'YA BARCELONALILAR DA DESTEK OLDU

12 yıllık evliliğin ardından Temmuz ayında olaylı bir şekilde Pique ile yollarını ayıran Shakira'nın iki çocuğu bulunurken, eski eşi Pique'nin ayrılık sonrasında 23 yaşında Clara Chia Marti ile birlikte olması da ünlü şarkıcıyı bir hayli yaralamıştı.

Shakira hayranları gerçekleşmesi muhtemel görünen bu anlaşmayı sabırsızlıkla beklerken, Bir kesim Barcelona taraftarlarının da ünlü şarkıcıya bu yönde adım attığı belirtildi.