Sergen Yalçın'ın ‘keşke gitmeseydi' dediği yıldızı Şenol Güneş geri getiriyor! Lig şimdi başlıyor

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın içinde ukde kalan yıldızı Şenol Güneş geri getiriyor. Sergen Yalçın'ın ‘keşke gitmeseydi' dediği yıldız orta saha oyuncusu, Şenol Güneş'in talebiyle yeniden Beşiktaş'ın yolunu tutuyor. İşte flaş transferin detayları…

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminde takımdan ayrılan yıldız futbolcuyu Şenol Güneş yeniden takıma kazandırıyor. Sergen Yalçın'ın "Keşke gitmeseydi dediğim tek oyuncu" ifadelerini kullandığı başarılı orta saha, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeniden Beşiktaş'a geliyor.

SERGEN YALÇIN TUTAMADI, ŞENOL GÜNEŞ GERİ GETİRİYOR

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta göreve gelmesinden sadece birkaç ay sonra Siyah-Beyazlılara veda eden o oyuncu Mohamed Elneny. O dönem Sergen Yalçın, Mısırlı orta sahanın mutlaka takımda tutulmasını istese de oyuncu Arsenal'e geri dönmüştü.

SERGEN YALÇIN 'KEŞKE GİTMESE DEDİĞİM TEK OYUNCU' DEMİŞTİ

Sergen Yalçın tecrübeli futbolcunun ayrılığının ardından "Keşke gitmese dediğim tek oyuncu" ifadelerini kullanmıştı. O Elneny, Şenol Güneş'in talebiyle Beşiktaş'a dönme hazırlığında. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu Şenol Güneş kadrosunda görmek istiyor.

ŞENOL GÜNEŞ ONAY VERDİ

Şenol Güneş'in onay verdiği oyuncuyu ara transfer döneminde kadroya katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Mısırlı futbolcunun menajeriyle temaslara başladı. Deneyimli isim de yeniden Beşiktaş'a dönmeye hazır.

Elneny konusunda ilerleyen haftalarda somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.