Sergen Yalçın'ın hayalini Abdullah Avcı gerçekleştiriyor! Arsenal'den Trabzonspor'a

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a çok istediği Mohamed Elneny için Abdullah Avcı'lı Trabzonspor devrede. Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile birlikte çalışan Mohamed Elneny, akabinde ise hemen ayrılmış ve Sergen Yalçın ile uzun soluklu hikâyeye başlayamamıştı. Geçtiğimiz günlerde menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen yıldız oyuncu için Abdullah Avcı'dan onay çıktı.

Trabzonspor, Arsenalli yıldız orta saha Mohamed Elneny ile ilgileniyor. Abdullah Avcı ile daha önce Beşiktaş'ta beraber çalışan ve Türkiye'den ayrılmasından sonra Sergen Yalçın tarafından 'kalsa çok iyi olurdu' denilen Mısırlı oyuncu için Karadeniz ekibinde olumlu gelişmeler yaşanıyor.

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTEMİŞTİ, YİNE ABDULLAH AVCI'YA KISMET OLUYOR

Sergen Yalçın ile denk gelmeyen Arsenalli orta saha, tekrar Abdullah Avcı ile çalışacak gibi duruyor. Bu sezon genelinde hem sakatlığı sebebi ile hem de Arsenal'in müthiş yükselişinden dolayı kulübeyi bekleyen başarılı oyuncunun, Türkiye'ye transferine olumlu bakacağı düşünülüyor ve Fotomaç'ın haberine göre kendisi için tüm mali şartlar zorlanacak. Ayrıca menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Mısırlının sözleşmesi yazın bitiyor.

Mohamed Elneny, Arsenal forması ile bu sezon sadece 8 maça çıktı ve toplamda 352 dakika sahada kalabildi. Bu maçlarda 1 gol atan 30 yaşındaki yıldız ismin, Türkiye'de tekrar form yakalayacağı düşünülüyor. Transfer için Abdullah Avcı oyuncu ile birebir görüşme gerçekleştirecek.