Sergen Yalçın'ın çifte kupa kazandığı 2 yıldız bavulunu topladı! Beşiktaşlılar illallah etmişti

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başına geçtiği 2020-21 sezonunu çifte kupayla tamamlayarak unutulmaz bir başarıya imza atmıştı. Sergen Yalçın'ın o dönem Beşiktaş'a yaptığı bazı transferler bu sezon gözden düştü. Siyah-Beyazlılarda 2 flaş ayrılık kapıda.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a transfer ettirdiği 2 isimle yollar ayrılıyor. Bu sezon göze giremeyen iki futbolcuyla da vedalaşılmaya hazırlanılıyor. Sergen Yalçın'ın gözdeleri devre arasında Beşiktaş ile bağlarını kesecek.

SERGEN YALÇIN'IN GÖZDELERİ AYRILIYOR

Sergen Yalçın'ın isteğiyle kadroya katılan Welinton ve Francisco Montero'nun Beşiktaş macerası sona eriyor. Ismael'in planları arasında yer almayan Sergen Yalçın'ın gözdeleri, devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor.

ÇİFTE KUPALI SEZONUN YILDIZIYDI

Sergen Yalçın döneminde 2020-21 sezonunun vazgeçilmezi olan Welinton, 2021-22'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamamış ve Valerien Ismael tarafından tercih edilmemişti.

SEZON BAŞINDA BONSERVİSİ ALINMIŞTI

Sezon başında 750 bin euroya bonservisi alınan Montero da Sergen Yalçın'ın isteğiyle Atletico Madrid'den kiralanmıştı. 2 yıldır Beşiktaş forması giyen İspanyol stoper de devre arasında Siyah-Beyazlılardan ayrılacak.