Sergen Yalçın sesiyle inledi! Beşiktaş'ta ortalık karıştı, taraftar isyan etti

Beşiktaş taraftarı Trabzonspor maçında tribünleri Sergen Yalçın sesleriyle inletti. Süper Lig'in 10. hafta maçında Trabzonspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta tribünler Valerien Ismael için istifa çağrısında bulunurken, Sergen Yalçın lehine sesler yükseldi.

Beşiktaş'ta tribünler Sergen Yalçın sesleriyle inledi... Süper Lig'de Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, 2-1 geride olduğu mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Dele Alli'yi oyundan çıkarken ıslıklayan tribünler, teknik direktör Valerien Ismael'i de istifaya çağırdı. Maç bitiminde tribünler Sergen Yalçın tezahüratında bulundu.

"SERGEN YALÇIN GÖREVE"

2-2 biten mücadelenin ikinci yarısında sürekli olarak Valerien Ismael aleyhine tezahüratta bulunan siyah beyazlı taraftarlar, oyundan çıktığı sırada Dele Alli'yi de ıslıkladılar. "Valerien uyuma değişiklik yapsana" diye bağıran Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle stadyumu istifa sesleriyle inletti.

Ligde son 5 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkarabilen Kartal'da taraftarlar Valerien Ismael'in görevi bırakmasını istiyor. Sahasında oynadığı Fenerbahçe derbisinden galibiyet çıkaramayan Beşiktaş, bu akşam Trabzonspor ile de 2-2 berabere kaldı. Taraftarlar bu sonuç sonrası genç teknik adamı istifaya çağırırken, son şampiyonluğu kazandıran Sergen Yalçın lehine de tezahüratlar yapıldı. Taraftarların bir bölümü ise teknik adamlık görevi için Şenol Güneş'i istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ise yaptığı açıklamada Valerien Ismael'e sahip çıkarak sözleşmelerine sadık kalacaklarını söyledi.