Serge Aurier depremi! Ayağının tozuyla bin pişman etti...

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a transfer olan Serge Aurier için sıcak bir gelişme yaşandı. Ülkesi ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Fildişili oyuncu, büyük bir pişmanlığa sebep oldu. İşte Serge Aurier haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığının ardından sağ bek pozisyonu için Nottingham Forest'ten Serge Aurier'i transfer etmişti. Henüz sarı-kırmızılı ekibe katılmayan başarılı oyuncu, eski kulübünü adeta bin pişman etti.

SERGE AURIER KRİZ YARATTI

Ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan Serge Aurier, Ada'da gündemden düşmüyor. Nottingham ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aurier, sarı-kırmızılı kulübe katılmıştı. Bu transferin ardından İngiliz ekinde adeta deprem çıktı. Birçok Nottingam Forest taraftarı sosyal medya üzerinden yönetime sert sözlerle yüklendi. Taraftarlar Aurier'in satılmasının hata olduğunu ve takımın en iyi oyuncularından birini satmanın ne kadar mantıklı olduğunu yönetime sordu.

TAKIMA KATILMASINA AZ BİR SÜRE KALDI

Ülkesi Fildişi ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Serge Aurier henüz Galatasaray'a katılamadı. Başarılı oyuncunun ülkesi bu akşam yarın final karşılaşmasında Demokratik Kongo'yla karşı karşıya gelecek. Aurier, kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Fildişi eğer Kongo'yu mağlup ederse sağ bek oyuncusu, 11 Şubat'taki final maçının ardından İstanbul'a gelecek.

NOTTINGHAM RAKAMLARI

Serge Aurier, Nottingham Forest forması ile tüm kulvarlarda 41 maça çıktı. 32 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr